Woning met bedrijfsruimte?

Nieuwenhuis Bouwbedrijf heeft de kennis en de ervaring om u te adviseren over het bouwen van een woning met bedrijfsruimte. Benieuwd wat het realiseren van uw droompand kost?
Offerte aanvragen

Woning met bedrijfsruimte bouwen

Een woning met bedrijfsruimte bouwen is een veelzijdige uitdaging. In het ontwerp moeten de functies van een woonruimte gecombineerd worden met de functies van een bedrijfsruimte. Nieuwenhuis Bouwbedrijf beschikt over ruime ervaring in het bouwen van woningen, bedrijfspanden en een combinatie van een woning met bedrijfspand. Wie een woning met bedrijfsruimte laat bouwen door Nieuwenhuis Bouwbedrijf, kan rekenen op een flexibele partner die garant staat voor kwaliteit.

Efficiënt en snel

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we uw woning met bedrijfsruimte zo snel en efficiënt mogelijk bouwen. We hebben een aantal modules gecreëerd, waardoor de bouwtijd aanzienlijk wordt versneld. Uiteraard staan binnen deze module uw wensen en eisen centraal, en kunnen we alsnog maatwerk leveren! Zo is ook uw woning met bedrijfsruimte volledig afgestemd op uw wensen, en dus precies wat u bedoelt.

Volledig ontzorgd

We ontzorgen u volledig: we verzorgen het hele proces vanaf de eerste schets, tot de technische uitwerking, het aanvragen van de vergunningen en de uiteindelijke oplevering. Het enige dat u nog hoeft te doen, is de champagnefles openmaken en de sleutel in ontvangst nemen! Zo kunt u zich tijdens de bouw volledig richten uw droomhuis met bedrijfsruimte, en hoeft u zich verder geen zorgen te maken over het proces.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00