Heeft u plannen om een warehouse te realiseren?

Nieuwenhuis Bouwbedrijf is gespecialiseerd in de realisatie
Offerte aanvragen

Warehouse bouwen

Heeft u plannen om een warehouse te realiseren? Wij stellen onze diensten voor de realisatie graag ter beschikking. Uw warehouse kunnen wij geheel conform uw wensen en eisen op warehouse – gebied realiseren. Het is immers uw visitekaartje. Boven alles is het belangrijk om veilig in uw warehouse te kunnen werken, dit wil Nieuwenhuis Bouwbedrijf graag bouwen. U kunt erop rekenen dat u de beste resultaten krijgt. Nieuwenhuis Bouwbedrijf is gespecialiseerd in de realisatie en zet haar ervaring en expertise al jaren in voor diverse projecten.

Talloze mogelijkheden

Onze ervaring met warehouse – realisatie is dat elke project weer anders is. Aan warehouses worden andere eisen gesteld dan aan bijvoorbeeld opslagruimtes maar ook onderling kan een warehouse verschillen. Daarom begint ieder project aangaande nieuwbouw bij Nieuwenhuis Bouwbedrijf met een gesprek waarin we alle punten in een Programma van Eisen samenvatten. Op basis daarvan maken wij voor u een overzicht van de investeringen. Wanneer wij een overeenkomst mogen sluiten gaan wij uiteraard zo snel mogelijk aan de slag met de realisatie van uw warehouse!

Warehouse: van start tot oplevering

De realisatie kost tijd. Hoeveel tijd dit precies is, is afhankelijk van diverse factoren zoals gestelde eisen en dergelijke. Vooraf is dus niet te zeggen om hoeveel maanden het gaat. Het is wel mogelijk om al tijdens de planvorming hierop in te spelen, op basis van inventarisatie van de plannen is een betrouwbare inschatting te geven. Uiteraard is het bewaken van de planning gedurende het hele proces een prioriteit.

Onze ervaringen

Wij hebben onder andere een warehouse te Lijnden mogen realiseren:

warehouse distributiecentrum

Interesse?

Heeft u interesse in de nieuwbouw van een warehouse door Nieuwenhuis Bouwbedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het korte vragenformulier op onze site in. U ontvangt de kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour. Geheel vertrouwelijk, uiteraard.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00