Sportschool bouwen?

Uw sportschool laten bouwen door een betrouwbare en betaalbare organisatie? Vraag direct een prijsindicatie aan. Geheel vrijblijvend, uiteraard.
Offerte aanvragen

Sportschool bouwen

U wilt een sportschool bouwen? Dan zult u rekening moeten houden met bepaalde aspecten tijdens de bouw. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de ventilatie, de verlichting en de toegankelijkheid van het pand? Als specialist in de bouw weet Nieuwenhuis Bouwbedrijf precies wat er komt kijken bij het bouwen van een sportschool of fitnesscentrum. We hebben ruime ervaring met het bouwen van fitnesscentra. We denken met u mee in innovatieve oplossingen, zowel bouwkundig als installatietechnisch.

Wanneer wij een sportschool bouwen, staan de sporter en de wensen van de opdrachtgever centraal. Als alle eisen en wensen bekend zijn, kan de opdracht door onze experts snel op de tekentafel worden uitgewerkt in een uitgebreide schets. Tijdens de uitwerking van uw nieuwe sportschool blijven planning, budget en kwaliteit altijd prioriteit.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00