Nieuwbouw woning bouwen?

Een of meerdere nieuwbouw woningen bouwen? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is uw ideale partner. Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Offerte aanvragen

Nieuwbouw woningen

Ook het bouwen van nieuwbouw woningen is één van de specialiteiten van Nieuwenhuis Bouwbedrijf. Als middelgrote speler in Nederland hebben we hier dan ook ruime ervaring mee. Dankzij onze efficiënte aanpak en grote slagkracht kunnen wij tegen scherpe prijzen zowel laagbouw- als hoogbouw woningen realiseren. Ook in de projectmatige woningbouw zijn we actief. Hierbij maken we gebruik van de kennis binnen de gehele Nieuwenhuis Groep.

Van plan tot uitvoering

Voor we beginnen aan een groot of kleiner nieuwbouwproject, kijken we eerst uitvoerig naar uw wensen en eisen. Dit doen we in een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat er precies moet gebeuren en wat hiervoor nodig is. Na afloop kunnen we uw persoonlijke planning en budgetvoorstel opstellen, en de vergunningen voor u verzorgen. Uiteraard is het na akkoord mogelijk om direct te starten met de nieuwbouw woningen.

Partners

  • We zien niet alleen de opdrachtgever als sparringspartner, ook de kennis die aanwezig is binnen de Nieuwenhuis Groep willen we zo veel mogelijk meenemen in het proces. Deze informatie gebruiken we als aanvulling op onze eigen kennis en ervaring.
  • Ons zusterbedrijf SelektHuis is marktleider op gebied van vrijstaande woningbouw. Ook op gebied van twee- en meerkappers heeft SelektHuis ervaring.
  • Nieuwenhuis Planontwikkeling (NPO) is als ons zusterbedrijf ook een organisatie waar we onze kennis vandaan kunnen halen. Projectmatige woningbouw is hun specialiteit, wat een goede aanvulling is op onze eigen kwaliteiten.

Samen met deze partners en u als opdrachtgever worden uw nieuwbouw woningen optimaal gerealiseerd!

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00