Appartement bouwen?

Uw nieuwbouw appartement bouwen, en wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag vrijblijvend de offerte aan!
Offerte aanvragen

Nieuwbouw appartementen

Nieuwbouw appartementen nemen binnen Nieuwenhuis Bouwbedrijf een belangrijke plaats in en eisen daarbij ook de nodige aandacht op. Nieuwbouw appartementen vormen al jarenlang een groot deel van de ervaringen van Nieuwenhuis Bouwbedrijf waardoor wij een betrouwbare partij zijn, mét kennis van zaken, waarmee u de beste resultaten kunt behalen!

Soorten appartementen

Binnen de appartementenbouw kunnen we onderscheid maken tussen verschillende soorten appartementen. Allereerst de nieuwbouw appartementen die geschikt zijn voor algemene bewoning. Daarnaast is er ook appartementenbouw binnen de zorgsector, voor bijvoorbeeld begeleid zelfstandig wonen. Deze gebruiksfuncties hebben hun eigen specifieke eisenpakket, waarop wij uitstekend kunnen anticiperen. Zo komen we samen met u tot het beste eindresultaat!

Unieke aanpak

Gedurende het hele bouwtraject van uw nieuwbouw appartementen project, verzorgt Nieuwenhuis Bouwbedrijf alles van A tot Z: alle benodigde ontwerpen, bouwkundige tekeningen, het vergunning-traject tot en met de complete uitvoering van de nieuwbouw appartementen. Dankzij een doordachte aanpak heeft Nieuwenhuis Bouwbedrijf zelf de mogelijkheden om efficiënt en binnen een kort tijdsbestek de nieuwbouw appartementen te realiseren. Alle processen binnen het bedrijf zijn vastgelegd in het bedrijfszorgsysteem (norm NEN-ISO 9001). Als onderdeel van de doordachte aanpak stellen we voor elk project duidelijk vast welke verantwoordelijkheden bij welke partijen horen. We werken zo efficiënter en houden de bouwkosten van de te realiseren nieuwbouw appartementen in de hand. De appartementen zullen door onze aanpak en door de verwerking van uw wensen als resultaat hebben dat u kunt rekenen op tevreden eindgebruikers.

Uw voordelen:

  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Eén aanspreekpunt
  • Doordachte aanpak
  • Kostenbewust
  • Tevreden eindgebruiker nieuwbouw appartementen

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00