Loods bouwen?

Is uw oude loods te klein? Of bent u toe aan een nieuwe loods? Neem contact op met Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Efficiënte loodsenbouw door Nieuwenhuis Bouwbedrijf: beduidend lagere kosten in vergelijking met veel andere bouwbedrijven.

Individuele planning per project, dus de beste bouwtijden.

De bouw van uw loods is optimaal dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA** van Nieuwenhuis Bouwbedrijf.

Loods bouwen

Bent u op het punt bent gekomen dat uw huidige loods te klein is geworden? Of wilt u een geheel nieuwe loods bouwen? Schakel dan Nieuwenhuis Bouwbedrijf in! Uw wensen en eisen zijn ons belangrijkste uitgangspunt: hier baseren wij in overleg met u het hele bouwplan op.

Efficiënte werkwijze en ruime ervaring

Bent u tevreden met het ontwerp en de planning, dan gaan we voor u aan de slag. Door onze efficiënte werkwijze, ruime ervaring met loodsenbouw, een constant scherp oog op de kosten en onze in-house expertise wordt uw nieuwe loods razendsnel gebouwd voor een gunstige prijs. Want door onze 30 jaar ervaring in loodsenbouw weten onze experts ook bij de bouw van uw eigen loods altijd een korte, kostenbesparende planning te realiseren. Kortom: een loods bouwen kunt u gerust overlaten aan Nieuwenhuis Bouwbedrijf.

Uitgestippeld bouwtraject

Het eerste ontwerp van uw loods tot het moment van oplevering: alles wordt stap voor stap door onze experts voor u uitgestippeld. Hier heeft u gedurende het hele bouwtraject van uw nieuwe loods dan ook geen omkijken aan: omdat Nieuwenhuis Bouwbedrijf alle kennis en expertise op het gebied van loodsenbouw in huis, heeft wordt alles van A tot Z voor u geregeld. Bij de oplevering hoeft u slechts de sleutel om te draaien, de lichten aan te doen en u kunt de nieuwe loods inrichten met uw spullen, op de manier die voor u het beste werkt!

Neem vandaag nog contact op met één van onze experts of vraag direct een offerte aan, zodat u alle opties en bijbehorende prijzen voor een nieuwe loods bouwen inzichtelijk heeft.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00