Kantoor bouwen?

Een nieuw kantoor bouwen, volledig afgestemd op uw wensen? Nieuwenhuis Bouwbedrijf maakt het! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Kantoor bouwen

Heeft u besloten om een nieuw kantoor te laten bouwen? Dan is dit het moment om een betrouwbare partner uit te kiezen. Nieuwenhuis Bouwbedrijf staat voor u klaar; vanaf de dag dat uw idee ontstaat tot de oplevering van het pand. Zo ziet u uw ideale kantoorgebouw van A tot Z werkelijkheid worden. We doen dit met een optimale benutting van de beschikbare tijd, een hoge kwaliteit van duurzame bouwmaterialen en een constant scherp oog op de kostenbewaking.

Begeleiding van ontwerp tot uitvoering

Alle kennis om de bouw van uw kantoor in goede bannen te leiden, is aanwezig bij Nieuwenhuis Bouwbedrijf. Wanneer wij uw kantoor gaan bouwen, heeft u altijd één vast aanspreekpunt: voor u én voor ons helder en duidelijk! Uw project krijgt alle aandacht die het verdient. Uw wensen worden direct vertaald naar het ontwerp van uw ideale kantoorgebouw.

Naast kennis heeft Nieuwenhuis Bouwbedrijf ook jarenlange ervaring met het bouwen van kantoorpanden. We bieden u altijd de meeste efficiënte mogelijkheden in de ontwikkeling en uitvoering, waardoor het kantoor volledig voldoet aan uw eisen en wensen. We begeleiden u van A tot Z met onze kennis, expertise en ervaring.

Uw voordelen

  • Alle nodige kennis en expertise in huis
  • Wij regelen de bouwvergunning
  • Uw wensen en eisen staan centraal
  • Al meer dan 35 jaar ervaring met kantoorbouw
  • Alle onderdelen van schetsontwerp tot oplevering onder één dak

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00