Industrieel bedrijfspand bouwen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw industriële bedrijfsruimte!
Offerte aanvragen

Industriebouw

Industriebouw is maatwerk. Industriële bouw begint daarom altijd met een goed ontwerp. Deze bouwplannen worden door Nieuwenhuis Bouwbedrijf dan ook continu op maat ontwikkeld. Dit doen we met behulp van moderne teken- en calculatieapparatuur. Al uw wensen worden door onze bouwexperts in het ontwerp verwerkt. Zo zorgt Nieuwenhuis Bouwbedrijf ervoor dat uw bedrijfsidentiteit volledig tot haar recht komt in de vormgeving en uitstraling van het uiteindelijke industriële bedrijfspand.

Bij industriebouw wordt alles door Nieuwenhuis Bouwbedrijf geregeld: van vergunningen en teken- en constructiewerk in het voortraject tot en met alle werkzaamheden tijdens de uitvoeringsfase, zoals het plaatsen van scheidingswanden of het aanbrengen van systeemplafonds met verlichting. Als opdrachtgever hoeft u alleen nog de sleutels in ontvangst te nemen! Alle zorgen worden u uit handen genomen met industriebouw van Nieuwenhuis Bouwbedrijf. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring, mag u erop vertrouwen dat wij uw pand precies zo bouwen als u bedoelt.

Alle kennis en kunde op het gebied van industriebouw is bij Nieuwenhuis Bouwbedrijf onder één dak samengebracht!

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00