Fabriekshal bouwen?

De jarenlange ervaring van Nieuwenhuis Bouwbedrijf garandeert u een voorspoedige bouw van uw fabriekshal. Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Start direct met de offerte aanvraag.
Offerte aanvragen

Fabriekshal bouwen

Aangezien elke ondernemer zijn eigen specifieke eisen stelt aan een fabriekshal, is het uitermate belangrijk dat een bouwplan hierop exact wordt afgestemd. Voor het ontwikkelen en bouwen van een fabriekshal biedt Nieuwenhuis Bouwbedrijf dan ook meer dan maatwerk. Wij hebben allereerst de ervaring, de kennis en de kunde in huis om een gedegen bouwplan te ontwikkelen dat aan uw eisen en wensen voldoet. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in fabriekshallen bouwen, waardoor wij u over de volledige breedte kunnen adviseren over allerlei andere aspecten die van belang zijn bij een fabriekshal en de toekomstige bestemming daarvan. Op die wijze ontstaat een synergie, waarvan u optimaal kunt profiteren.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het realiseren van fabriekshallen, biedt Nieuwenhuis Bouwbedrijf u een bouwproject dat altijd past in zowel uw budget als uw specifieke wensen en eisen. Onze fabriekshallen vinden hun toepassing in vele bestemmingen en bedrijfstakken, commercieel en industrieel. Wilt u een fabriekshal laten bouwen door Nieuwenhuis Bouwbedrijf? Hieronder leest u de voordelen.

Uw voordelen

  • Wij houden rekening met uw productieproces en interne logistiek
  • We hebben ervaring met installaties in fabriekshallen
  • We geven vooraf een realistische inschatting van de bouwkosten
  • Veilige fabriekshal die voldoet aan alle voorschriften
  • Vast aanspreekpunt & alle disciplines aanwezig bij één partij

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00