Distributiecentrum bouwen?

Wilt u een distributiecentrum bouwen? We regelen voor u het hele proces, van A tot Z. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies wat er bij het bouwen van een distributiecentrum komt kijken! Welke kosten zijn hieraan verbonden? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Distributiecentrum bouwen

Heeft u plannen voor de realisatie van een distributiecentrum? Een distributiecentrum laten bouwen door Nieuwenhuis Bouwbedrijf betekent dat u alle disciplines onder één dak heeft. Want dankzij meer dan 35 jaar ervaring, weten we precies aan welke zaken we moeten denken bij het bouwen van een logistiek kantoor. Zo is toegankelijkheid een belangrijk aandachtspunt, maar veiligheid weegt net zo zwaar. Samen met u brengen we uw wensen goed in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Een keur aan mogelijkheden

Ieder distributiebedrijf heeft zijn eigen unieke logistieke indeling. Hierdoor vereist ieder distributiecentrum een compleet nieuw plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, het mogelijke aantal stellingen, de routing, etc. Alle benodigde aandachtspunten worden besproken tijdens een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw distributiecentrum bouwen, staan uw wensen centraal gedurende het hele proces. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Distributiecentrum bouwen: van begin tot eindoplevering

Een distributiecentrum bouwen kan veel tijd in beslag nemen. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning, waarbij bepaalde zaken afhankelijk zijn van externe factoren zoals gestelde eisen. De planning neemt een grote plaats in binnen het bouwtraject, deze is de leidraad en proberen we zo veel mogelijk te hanteren.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00