Bedrijfs- verzamelgebouw bouwen?

Plannen voor de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw dat geheel is ingericht conform uw wensen? Nieuwenhuis Bouwbedrijf maakt het! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Bedrijfsverzamelgebouw bouwen

Een bedrijfsverzamelgebouw bouwen dat op maat gemaakt is? Als u in zee gaat met Nieuwenhuis Bouwbedrijf kunnen deze twee zaken prima samen gaan! Nieuwenhuis bouwbedrijf is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsverzamelgebouwen. Daarnaast zijn we een gecertificeerd aannemer. Dit betekent dat we er alles aan doen om uw wensen en eisen zo goed mogelijk te verwerken. Dit doen we dan ook volgens efficiënte processen.

Bedrijfsverzamelgebouw: huisvest meerdere bedrijven in één pand!

Een bedrijfsverzamelgebouw bouwen om meerdere bedrijven te huisvesten? Het grote voordeel van een bedrijfsverzamelgebouw is dat bedrijven elkaar kunnen inspireren, wat leidt tot innovatievere bedrijven. Dankzij een incubator kunnen kleine ondernemingen goede en betaalbare huisvesting krijgen. De kosten worden verlaagd door het delen van bepaalde faciliteiten, bijvoorbeeld de kantine, toiletten en kopieermachines. Doordat verschillende bedrijven in één pand zitten, kunnen ondernemingen gebruik maken van elkaars expertise en netwerk.

Nieuwenhuis Bouwbedrijf brengt uw wensen in kaart, en bouwt zo precies wat u bedoelt. Wij opereren in heel Nederland met projecten die met name gericht zijn op utiliteitsbouw. We hebben ons gespecialiseerd in zogenoemde Turn-key projecten: het project wordt dan verhuisklaar opgeleverd! Kortom: een bedrijfsverzamelgebouw bouwen kunt u gerust overlaten aan Nieuwenhuis Bouwbedrijf.

Uw voordelen met Nieuwenhuis:

  • Wij verzorgen de bouwvergunning
  • Veel ervaring in realisatie van bedrijfsverzamelgebouwen
  • Vast aanspreekpunt & alle disciplines aanwezig bij één partij
  • Uw wensen en eisen staan centraal
  • Vooraf een realistische inschatting van de bouwtijd
  • Energiezuinig bouwen

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00