Bedrijfspand bouwen?

Een nieuw bedrijfspand laten bouwen, volledig afgestemd op uw wensen? Nieuwenhuis Bouwbedrijf maakt het! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Efficiënte planning + acceptabele kosten = voordelige bedrijfsruimte bouwen door Nieuwenhuis Bouwbedrijf

Korte, kostenbesparende bouwtijd, strakke planning en gedegen werkvoorbereiding dankzij 30 jaar ervaring.

Met de NEN-ISO 9001 en VCA ***(KIWA) certificering, de Energie Prestatie Norm en het gebruik van vroegtijdige EPC-berekeningen zorgen wij voor duurzame kwaliteit.

Bedrijfspand bouwen

Is uw huidige bedrijfspand te klein, te oud of hebt u simpelweg een beter gebouw nodig? Dan is Nieuwenhuis Bouwbedrijf uw deskundige partner om een nieuw bedrijfspand te bouwen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsruimte werkelijkheid te laten worden. Dit altijd voor een redelijke prijs en afgestemd op al uw wensen en eisen.

Ervaring met uw bedrijfspand

Met een jarenlange ervaring in bedrijfspanden bouwen, weten de experts van Nieuwenhuis Bouwbedrijf precies te realiseren waar u om vraagt. Als volwaardig partner met alle kennis in huis maken wij samen met u een sterk ontwerp. Nadat het ontwerp gereed is stellen wij een scherpe offerte en bijpassende planning op. Het resultaat is een gedegen bedrijfspand dat staat als een huis!

Wij lopen het hele bouwtraject van uw nieuwe bedrijfsruimte van A tot Z met u door: uw eisen staan centraal, uw wensen worden verwezenlijkt. De kosten van uw nieuwe bedrijfspand zijn helder en inzichtelijk, het ontwerp en de planning worden pas uitgevoerd als u helemaal tevreden bent. Wilt u graag een bedrijfsruimte met een woning er bij? Dan wordt dit door onze experts zonder probleem opgenomen in het ontwerp. Wij zullen een bedrijfspand bouwen waar u zich helemaal in thuis voelt!

Uw voordelen

  • Alle kennis en expertise is bij Nieuwenhuis aanwezig.
  • Uw wensen en eisen staan centraal bij de bouw van uw nieuwe bedrijfspand.
  • Oog voor veiligheid, functionaliteit én esthetiek.
  • De aanvraag voor uw bouwvergunning wordt volledig door ons gedaan.
  • Bouwkundige innovatie is even cruciaal als installatietechnische oplossingen.
  • Ruime ervaring met bedrijfspanden bouwen en de aanleg van verlichting, ventilatie en akoestiek.
  • Dankzij ons in-house constructiebureau krijgt u optimale dimensionering.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00