Bedrijfspand bouwen?

Een nieuw bedrijfspand volledig afgestemd op uw wensen? Nieuwenhuis Bouwbedrijf maakt het! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Efficiënte planning + acceptabele kosten = voordelige bedrijfsruimte bouwen door Nieuwenhuis Bouwbedrijf

Korte, kostenbesparende bouwtijd, strakke planning en gedegen werkvoorbereiding dankzij 30 jaar ervaring.

Met de NEN-ISO 9001 en VCA ***(KIWA) certificering, de Energie Prestatie Norm en het gebruik van vroegtijdige EPC-berekeningen zorgen wij voor duurzame kwaliteit.

Bedrijfsruimte bouwen

Is uw huidige bedrijfspand te klein, te oud of hebt u simpelweg een beter gebouw nodig? Dan is Nieuwenhuis Bouwbedrijf uw deskundige partner om de nieuwe ruimte voor uw bedrijf te bouwen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsruimte werkelijkheid te laten worden. Dit altijd voor een redelijke prijs en afgestemd op al uw wensen en eisen.

Ervaring met uw bedrijfsruimte

Met een jarenlange ervaring in het bouwen van bedrijfspanden, weten de experts van Nieuwenhuis Bouwbedrijf precies te realiseren waar u om vraagt. Als volwaardig partner met alle kennis in huis maken wij samen met u een sterk ontwerp. Nadat het ontwerp gereed is stellen wij een scherpe offerte en bijpassende planning op. Het resultaat is een gedegen bedrijfspand dat staat als een huis!

Wij lopen het hele bouwtraject van uw nieuwe bedrijfsruimte van A tot Z met u door: uw eisen staan centraal, uw wensen worden verwezenlijkt. De kosten van uw nieuwe bedrijfspand zijn helder en inzichtelijk, het ontwerp en de planning worden pas uitgevoerd als u helemaal tevreden bent. Wilt u graag een bedrijfsruimte met een woning er bij? Dan wordt dit door onze experts zonder probleem opgenomen in het ontwerp. Er zal een bedrijfspand worden gebouwd waar u zich helemaal in thuis voelt!

Uw voordelen

  • Alle kennis en expertise is bij Nieuwenhuis aanwezig.
  • Uw wensen en eisen staan centraal bij de bouw van uw nieuwe bedrijfspand.
  • Oog voor veiligheid, functionaliteit én esthetiek.
  • De aanvraag voor uw bouwvergunning wordt volledig door ons gedaan.
  • Bouwkundige innovatie is even cruciaal als installatietechnische oplossingen.
  • Ruime ervaring met de bouw van bedrijfspanden en aanleg van verlichting, ventilatie en akoestiek.
  • Dankzij ons in-house constructiebureau krijgt u optimale dimensionering.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00