Bedrijfspand huren of bouwen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor het huren of bouwen van uw bedrijfspand? Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Offerte aanvragen

Bedrijfsruimte huren of bouwen?

Twijfelt u tussen een bedrijfsruimte huren of toch zelf een bedrijfspand bouwen? Bij u als ondernemer zal deze vraag misschien wel eens de revue gepasseerd zijn. Nieuwenhuis Bouwbedrijf biedt u de mogelijkheid om een bedrijfspand te huren. Toch is dit niet de enige optie om uw onderneming te huisvesten: ook het kopen of het nieuw bouwen van een bedrijfsruimte is een mogelijkheid.

Nieuwenhuis Bouwbedrijf heeft ruime ervaring in het realiseren van een bedrijfsruimte, die geschikt is om zowel te huren als te verhuren. Bijvoorbeeld als bedrijfsverzamelgebouwen of incubators, waarin meerdere bedrijven in één pand verblijven.

Bedrijfsruimte bouwen of toch huren?

Nieuwenhuis Bouwbedrijf is specialist in de nieuwbouw van bedrijfspanden die verhuurd worden, maar ook bedrijfsruimtes die verkocht worden. Het grote voordeel van nieuw bouwen is dat het bedrijfspand volledig op uw wensen is afgestemd. Want als u een bedrijfspand huurt, is dit waarschijnlijk niet het geval. Vanaf het eerste moment dat u bij ons aan tafel komt zitten, zijn uw wensen leidend. Gedurende het hele proces blijven uw eisen centraal staan. Zo wordt het pand volledig gebouwd zoals u heeft bedoeld.

 

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00