Horecapand bouwen?

Wilt u een horecapand bouwen? Bent u benieuwd welke kosten dit met zich mee zal brengen? Vraag vrijblijvend een offerte op! Nieuwenhuis Bouwbedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van unieke horecapanden.
Offerte aanvragen

Bedrijfspand horeca

Een bedrijfspand voor horeca bouwen vergt een andere aanpak dan andere bedrijfspanden. Een horecapand heeft namelijk aanvullende bouweisen. Zo neemt bij dergelijke panden sfeer, verlichting en akoestiek een belangrijke plaats in bij de ontwerpfase en de bouw. Ook toegankelijkheid, ventilatie en verlichting zijn belangrijke factoren. Dit zijn zaken waar wij rekening mee houden tijdens het ontwerpen én het bouwen van een horecapand. Nieuwenhuis Bouwbedrijf heeft ruime ervaring met het bouwen van horecapanden, waardoor de invulling en uitvoering van deze praktische zaken niet over het hoofd gezien worden!

Zowel het comfort van de bezoeker als de eisen en wensen van de opdrachtgever worden tijdens het bouwproces nauw in het oog gehouden. Dankzij onze ervaring en kennis op gebied van bedrijfspanden voor de horeca kunnen we u adviseren en begeleiden gedurende het hele traject. Dit resulteert altijd in een passend ontwerp én realisatie, afgestemd op uw eisen en wensen.

Uw voordelen met Nieuwenhuis:

  • Wij bouwen wat u bedoelt!
  • Uw wensen staan altijd centraal.
  • Wij kunnen een geheel uniek ontwerp leveren.
  • Innovatieve oplossingen, zowel bouwkundig als installatietechnisch.
  • Wij verzorgen de omgevingsvergunning.
  • Ervaring met de akoestiek van een bedrijfspand voor horeca.
  • Ervaring met verlichting, ventilatie in horecapanden.
  • Alle benodigde disciplines aanwezig onder één dak.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00