Bedrijfshal bouwen?

Snel en betaalbaar een bedrijfshal laten bouwen door een betrouwbare bouwer met veel ervaring? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is uw ideale partner! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Hallenbouw binnen budget en naar uw individuele wensen dankzij moderne calculatie- en tekenapparatuur

Efficiënte werkwijze, strakke planning, degelijke werkvoorbereiding en ruime ervaring: uw bedrijfshal staat in een oogwenk!

ISO- en Kiwa-gecertificeerd aannemer Nieuwenhuis Bouwbedrijf is volledig thuis in alle aspecten die bij het bouwen van een bedrijfshal komen kijken.

Bedrijfshal bouwen

Bent u de beschikbare ruimte in uw huidige bedrijfshal ontgroeid?

Nieuwenhuis Bouwbedrijf zorgt voor uitbreiding van uw bedrijfshal, maar kan ook een compleet nieuwe bedrijfshal voor u bouwen. Volledig in overeenstemming met uw wensen en eisen komen wij met een realistische en kostenefficiënte planning voor uw hallenbouw project. Daarnaast garanderen onze experts een ontwerp voor een aantrekkelijke bedrijfshal waar de veiligheid centraal staat. Dankzij jarenlange ervaring in bedrijfshallen bouwen, begrijpen wij als geen ander dat uw bedrijf aan diverse veiligheidseisen- en normen dient te voldoen. Wanner u met ons bouwt zorgen wij er voor dat de balans tussen prijs en kwaliteit constant in de gaten wordt gehouden. Uw bedrijf voldoet hierdoor aan uw eisen en wordt altijd binnen het door u vastgestelde budget gebouwd. Doordat we de planning scherp en efficiënt houden is uw bedrijfshal in een oogwenk klaar voor gebruik!

Uw voordelen:

  • Nieuwenhuis Bouwbedrijf regelt alles met betrekking tot uw bouwvergunning
  • Wij hebben tientallen jaren ervaring met bedrijfshallen bouwen
  • Uw wensen en eisen vormen de basis van het ontwerp voor uw bedrijfshal
  • Vooraf krijgt u een realistische planning van de bouwtijd
  • Onze hallenbouw voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften
  • Ruime ervaring met verlichting, ventilatie en akoestiek in bedrijfshallen
  • Eén vast aanspreekpunt bij Nieuwenhuis
  • Alle kennis en disciplines in-house aanwezig

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen door Nieuwenhuis Bouwbedrijf? Onze experts hebben jarenlange ervaring met hallenbouw en weten van ieder project een succes te maken. Geen opdracht is hetzelfde: uw project krijgt dan ook de persoonlijke benadering die het verdiend! Uiteraard houdt Nieuwenhuis Bouwbedrijf rekening met de door u gewenste uitstraling van het pand: het ontwerp kan geheel op uw huisstijl worden afgestemd.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00