Utiliteitsbouw

Uw bouwproject binnen de utiliteitsbouw realiseren? Nieuwenhuis Bouwbedrijf helpt u van A tot Z in het uitdenken en het realiseren. Meer informatie over de bouwkosten?
Offerte aanvragen

Bij Bouwbedrijf Nieuwenhuis bespaart u flink op investeringskosten en exploitatiekosten — vergeleken met concurrenten.

Korte, kostenbesparende bouwtijd door efficiënte werkwijze, strakke planning, goede werkvoorbereiding en ruim 30 jaar ervaring.

Wij hanteren de Energie Prestatie Norm, maken vroegtijdige EPC-berekeningen en zijn ISO 9001 en VCA*** gecertificeerd door Kiwa.

Utiliteitsbouw

Aan bedrijfsgebouwen worden andere eisen gesteld dan aan woningen. Nieuwenhuis Bouwbedrijf is onder meer gespecialiseerd in utiliteitsbouw en kan dankzij jarenlange ervaring een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Dat geldt voor kantoren en opslagruimtes, maar bijvoorbeeld ook voor gebouwen voor de zorgsector en retail.

Van tekening tot realisatie

Nieuwenhuis Bouwbedrijf is vanaf het eerste moment betrokken bij het proces rondom utiliteitsbouw. Als ontwikkelend aannemer beginnen we met een oriënterend gesprek, waarna een budgetraming en eventuele schetsen opgemaakt worden. Zodra het startschot voor het project gegeven wordt, houden wij ons bezig met alle aspecten van het bouwproces. Van tekening tot berekening en van idee tot realisatie. Voor al onze activiteiten met betrekking tot utiliteitsbouw geldt dat we gedurende het proces nauw contact onderhouden met u als opdrachtgevers. Zo is het mogelijk om de projecten tot in de kleinste details aan te passen aan hun eisen en wensen.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00