Uitbreiding en nieuwbouw bedrijfshal Adriaan Goede bv

Geplaatst op in de categorie Overige

26 Juni hebben wij samen met de opdrachtgever een bouwcontract mogen ondertekenen voor de uitbreiding van de bedrijfshal en laad-loskuil van het bedrijf Adriaan Goede bv.

Adriaan Goede B.V. is een zeer modern bedrijf en dat is gespecialiseerd in het produceren en leveren van gedroogde eiproducten en vloeibare eiproducten. Adriaan Goede bv verwerkt dan ook meer dan twee miljoen eieren per dag tot hoogwaardige eiproducten in alle soorten en maten. Deze producten worden gebruikt als ingrediënt in onder andere de bakkerij, sauzen (bijvoorbeeld mayonaise) en deegwaren.

Wij gaan dit bedrijf uitbreiden met een extra productiehal en een extra laad-loskuil. Tijdens de bouw moeten wij er rekening mee houden dat de logistiek en productie weinig tot geen hinder van de bouwwerkzaamheden mogen hebben, zo moeten wij bijvoorbeeld op diverse plaatsen zogenaamde stofschotten bouwen om doorbraken in de gevels te kunnen maken.

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00