Ruim nieuw bedrijfspand voor Antar Shoe op toplocatie in Elburg

Geplaatst op in de categorie Overige

Antar Shoe heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van footwear en is sinds vier jaar gevestigd in het rustieke Elburg. Na een aantal succesvolle jaren in hun huidige bedrijfspand, in 2008 gebouwd door Bouwbedrijf Nieuwenhuis, laat het bedrijf nu een bedrijfspand op een absolute toplocatie bouwen. Ook deze keer werd gekozen voor Nieuwenhuis.
 Het ontwerp dat het Bouwbedrijf Nieuwenhuis voor Antar Shoe maakte is aangepast op al hun specifieke wensen. Het bedrijfspand, op een toplocatie op het nieuwe bedrijventerrein in Elburg, wordt voorzien van allerlei moderne, technische snufjes. Onder meer een laaddok en een ruim en praktisch ingericht magazijn moeten ervoor zorgen dat Antar Shoe haar dienstverlening naar een nog hoger plan kan trekken. Het pand wordt eind 2011, begin 2012 opgeleverd.

Bouwbedrijf Nieuwenhuis realiseert tweede bedrijfspand voor foodwear-specialist Antar Shoe is gespecialiseerd in de verkoop van snowboots, wandelschoenen en slippers van de merken Rider, Grendha, Ipanema, Grisport en Olang en verkoopt en adviseert aan schoenenwinkels in de gehele Benelux. Een ruime en sfeervolle showroom geeft alle aandacht aan de verschillende merken en modellen. Het bedrijf heeft ook een ruime showroom in het Sports Business Center te Leusden. In het nieuwe bedrijfspand in Elburg, waarvan de bouw eind juni 2011 startte, krijgt Antar Shoe naast een showroom ook een groter magazijn, waardoor een grotere voorraad kan worden opgeslagen, zendingen beter kunnen worden uitgevoerd en de logistiek beter kan worden geregeld.

Waarom koos Antar Shoe voor Bouwbedrijf Nieuwenhuis? Lees hier de klantervaring van Inge Fidder, opdrachtgever bij Antar Shoe.

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00