Nieuwbouw Niverplast

Opdrachtgever Niverplast
Vestiging Nijverdal
Status Gerealiseerd

Niverplast is bekend als ontwerper en producent volautomatische verpakkingslijnen voor de voedingsindustrie en bekend als leverancier van verpakkingsmaterialen voor dezelfde voedingsindustrie. Het ontwerp van het bedrijfspand is zeker een bijzonder ontwerp te noemen, waarbij direct de ronde vormgeving in het oog springt. Het ontwerp is verder voorzien van diverse accentueringen bij de entree, maar ook het boven het hoofdvolume uitstekende kantoor is een blikvanger. Het ontwerp kenmerkt zich mede doordat de kantooromgevingen helemaal in de binnenste zone zijn gesitueerd waaromheen de productielocaties zijn geplaatst. Om voldoende daglicht in het kantoor te kunnen waarborgen is in het centrum van het gebouw een binnentuin met daaromheen liggende gevels van het kantoor voorzien.

Nieuwenhuis Bouwbedrijf is vanaf het eerste ontwerp reeds betrokken bij deze bouwplannen, wij kunnen hier dan ook spreken van een Design and Build constructie waarbij wij ook de complete Tunkey-realisatie van het gebouw zullen uitvoeren.

Link naar Casestudie ten behoeve van Breeamtraject

Terug naar het projecten overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00