Kantoorgebouw Compusoft

Opdrachtgever Compusoft Nederland
Type projecten Kantoorgebouwen
Branche Commercieel
Vestiging Apeldoorn
Status Gerealiseerd

Na de afgifte van de omgevingsvergunning gaan we starten met het nieuwe kantoorgebouw van Compusoft! Bouwbedrijf Nieuwenhuis start heeft de realisatie van dit kantoorgebouw vanaf het ontwerp tot en met de complete afbouw in opdracht. Aan deze opdracht is een heel proces tussen ons en de opdrachtgever vooraf gegaan, het compleet in kaart brengen van hun wensen en de engineering daarvan tot en met de kostenberekeningen. Dit pand van Compusoft wordt op het industrieterrein in Apeldoorn gerealiseerd.

Een geweldige stap voor een groeiend bedrijf!

Compusoft Nederland ontwerpt software voor de badkamer- en keukenbranche. Daarbij past een strak ontwerp van ruim 600 m2 groot, geheel gebouwd middels traditionele bouwmethoden. Dit betekent complete spouwmuren bestaande uit kalkzandsteen aan de binnenkant en keramisch gevelmetselwerk aan de buitenzijde. Verder worden betonnen vloeren en dakvloeren toegepast. Als eindresultaat een van alle gemakken voorzien kantoorgebouw, voorzien van diverse installaties, waaronder vloerverwarming, een luchtbehandelingsinstallatie en koeling van de kantoren . Zo creëren we een optimaal werkklimaat in een perfect kantoorgebouw!

Terug naar het projecten overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00