Referenties: bouwen met Nieuwenhuis Bouwbedrijf

Een bedrijfspand bouwen doe je sámen. Nauwe samenwerkingen met onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat het bouwprojectproject precies zo wordt als de opdrachtgever het in zijn hoofd had. Benieuwd wat onze klanten over bouwen met Nieuwenhuis Bouwbedrijf zeggen?

De Koning Party & Events, Amsterdam

“Verschillende mensen noemden Nieuwenhuis, het bedrijf scheen betrouwbaar en professioneel te zijn. En inderdaad: ze maken waar wat ze zeggen en spelen geen spelletjes. Een oprechte en eerlijke manier van samenwerken dus, die ons een geweldig pand heeft opgeleverd.”
– Anoir Tichtti, De Koning Party & Events

De_Koning_Amsterdam_Nieuwenhuis_Bouwbedrijf

Meer over De Koning

Fuji Seal Europe, Deurne

“Bouwbedrijf Nieuwenhuis dacht actief met ons mee, toonde eigen initiatief en stak tijd en energie in het voortraject, zelfs toen er nog niets vast stond. Ons nieuwe pand werd hierdoor efficiënter, ruimer en compacter. En dat ook nog eens binnen budget! Volgens mij is het voor de bouwwereld erg bijzonder dat een projectverkoper zo met z’n opdrachtgever meedenkt, ook tijdens het bouwen.”
– Koen Buijtenweg, Fuji Seal

Nieuwenhuis_Bouwbedrijf_Fuji_Seal_Bouwen

Intergas, Coevorden

“Bouwbedrijf Nieuwenhuis straalde vertrouwen uit, een gevoel van ‘wij kunnen dit’. Als je aan een groot bouwproject als dit begint, wil je niet het idee hebben dat je continu je eigen plannen moet bewaken. Nieuwenhuis heeft van het begin af aan met ons meegedacht en heeft geholpen met het optimaliseren van onze ideeën.”
– Peter Cool, Intergas Verwarming Coevorden

Bouwen_Nieuwenhuis_Bouwbedrijf_Intergas

Meer over Intergas

 

 

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00