Van A tot Z ontzorgd

Wat kunnen wij voor u betekenen? Deze vraag wordt grotendeels door u zelf beantwoord. Wij kunnen elk traject binnen een bouwproject voor u uitvoeren. Voor elk traject geldt ook dat wij u graag van dienst zien met dezelfde service en toewijding. De wijze waarop wij één en ander verzorgen is dus geheel afhankelijk van de wens van u als opdrachtgever. De klant bepaalt bij ons immers van welke disciplines hij wel of geen gebruik wil maken en op welke wijze. Wij stellen ons hierin zeer flexibel op.

Het hele bouwtraject

Voor de meeste van onze opdrachtgevers verzorgen wij het gehele bouwtraject, van ontwerp, constructie, calculatie, ontwikkeling tot en met de daadwerkelijke bouw. Wij beschikken zoals u inmiddels hebt gelezen over alle benodigde disciplines. Hoewel dit in de volksmond vaak “Turnkey” wordt genoemd, vinden wij deze term zelf enigszins misleidend. Turnkey impliceert namelijk dat de opdrachtgever tot aan de sleuteloverdracht geen rol meer speelt. Bij ons is meestal echter het tegendeel waar, omdat onze opdrachtgevers graag de gehele bouw nauw betrokken willen blijven bij de werkzaamheden. Wij bieden hen deze gelegenheid graag. Echter, indien u de daadwerkelijke bouw van het project wel liever los wilt laten, dan is volledig “Turnkey” uiteraard ook mogelijk. Na goedkeuring op het ontwerp hoeft u dan alleen nog de sleutel om te draaien en het licht aan te knippen. U hebt tijdens de bouw nergens omkijken naar.

Ook is het bij ons mogelijk om een reeds bouwgereed ontwerp te laten bouwen, waarbij de ontwikkelingsfase dus al is afgerond, bijvoorbeeld door een architect. Samen met u wordt bepaald op welke wijze de bouw plaatsvindt. Indien u bijvoorbeeld met eigen installateurs in bouwteamverband wilt werken, dan is dat bij ons mogelijk. Alles in goed overleg.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00