Kwaliteit en Veiligheid

Kwaliteit en veiligheid draagt Nieuwenhuis Bouwbedrijf hoog in het vaandel. De vaststelling en uitvoering van het beleid over de zorg voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu, hebben wij verwoord in het KAM-beleid (Kwaliteit-, Arbo- en Milieubeleid). Dit KAM-beleid is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en wordt jaarlijks tweemaal getoetst door Kiwa Certificatie en Keuringen. Het KAM-beleid geeft Nieuwenhuis Bouwbedrijf controle over het gehele bouwproces, van ontwerp tot en met de oplevering en de nazorg.

Energiezuinigheid

Wij maken zorgvuldig gebruik van de EPN (Energie Prestatie Norm). Reeds in een vroeg stadium van het ontwerp maken wij verschillende EPC-berekeningen (Energie Prestatie Coëfficiënt) aan de hand van vorm en materiaalkeuzes. Met deze uitkomsten kunnen wij u exact informeren over de energiezuinigheid van uw gebouw, de bijbehorende kosten, alternatieve materialen en uiteraard de klimaatinstallaties. Tevens hebben wij ervaring op het gebied van energie-efficiëntie en duurzame energie en eventueel kunnen wij voor u subsidie aanvragen. Daar waar mogelijk passen wij duurzame en onderhoudsarme materialen toe. Uiteraard blijft de wens van de klant hierin ten alle tijde centraal staan. In ieder geval weet u vooraf exact waaraan u toe bent.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00