Bouwt wat u bedoelt

Wat we doen? Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen zowel industriële als commerciële bedrijfspanden, maar ook bijvoorbeeld kantoorgebouwen, distributiecentra en villa’s. Onze aanpak is projectgericht, resultaatgericht en maatwerkgericht, waarbij ten alle tijde de wens van de opdrachtgever en de gewenste esthetica en de functionaliteit van het gebouw centraal staan. Hiermee realiseren wij voor elke opdrachtgever verantwoorde nieuwbouwoplossingen. Onze bedrijfsslogan is dan ook niet voor niets “Nieuwenhuis Bouwbedrijf: Bouwt wat u bedoelt.”

Ervaring sport- en horecapanden

Ook sportscholen, fitnesscentra en horeca- en partycentra hebben inmiddels bij ons een speciale plaats ingenomen. In dergelijke panden zijn met name verlichting, ventilatie en akoestiek zeer belangrijke factoren, waarmee wij dus de nodige ervaring hebben. Graag willen wij u voor onze referentieprojecten verwijzen naar de portfolio op onze website.

Innovatie in de bouw

Als onderdeel van de Nieuwenhuis Groep zijn wij zeer innovatief ingesteld. Zo zijn wij in samenwerking met onze zusterbedrijven onder andere actief op het gebied van koudgewalst staal en staalframebouw. Tevens zijn duurzaamheid en zorg voor het huidige en toekomstige milieu sterk vervlochten in onze verantwoorde benadering. Wij profileren ons dan ook als een onderneming waarin duurzaamheid van groot belang is, maar uiteraard wel in balans dient te blijven met de betaalbaarheid hiervan.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00