Over ons

Wie zijn wij?

Vooropgesteld: Nieuwenhuis Bouwbedrijf is veel meer dan alleen een bouwbedrijf. We verzorgen de gehele ontwikkeling, ontwerp, calculatie en dimensionering van een gebouw. Ook alle facetten die tijdens dit traject aan de orde komen, denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van de bouwvergunning. Het liefst regelen wij simpelweg alles: van tekening tot sleutel. De ontwikkeling van een pand verzorgen wij voor het grootste gedeelte in eigen beheer. Als het nodig is, schakelen we ons brede netwerk van relaties in. Dit netwerk zorgt al jarenlang voor een aangename en constructieve samenwerking.

De kracht van Nieuwenhuis Bouwbedrijf is zijn praktijkgerichte instelling. Deze instelling wordt gevoed door een combinatie van ervaring, kennis en kunde. Dit is onze absolute basis. Als onderdeel van de Nieuwenhuis Groep weten we hoe belangrijk het is om duurzaam en betaalbaar te bouwen. We hebben alle disciplines in huis om een optimale combinatie te creëren tussen de wensen van de klant en een in elk opzicht passend bouwplan. Dit levert een optimaal rendement op!

Kortom, elke opdrachtgever, van particulier, gebruiker, exploitant en ontwikkelaar tot belegger, vastgoedhandelaar en huurder, is bij Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor (nieuw) bouwprojecten aan het juiste adres.