Over ons

Wie zijn wij?

Vooropgesteld: Nieuwenhuis Bouwbedrijf is veel meer dan alleen een bouwbedrijf. U kunt bij ons terecht voor de gehele ontwikkeling, het ontwerp, de calculatie en dimensionering van een gebouw. Daarnaast verzorgen we alle facetten die we tijdens het traject tegenkomen, zoals de aanvraag van de bouwvergunning. We vinden het prettig om alles te regelen: van tekening tot sleutel. De ontwikkeling van een pand verzorgen wij voor het grootste gedeelte in eigen beheer. Als het nodig is, schakelen we ons brede netwerk van relaties in. Dit netwerk zorgt al jarenlang voor een aangename en constructieve samenwerking.

De kracht van Nieuwenhuis Bouwbedrijf is zijn praktijkgerichte instelling. Deze instelling wordt gevoed door een combinatie van ervaring, kennis en kunde. Dit is onze absolute basis. Als onderdeel van de Nieuwenhuis Groep weten we hoe belangrijk het is om duurzaam en betaalbaar te bouwen. We hebben alle disciplines in huis om een optimale combinatie te creëren tussen de wensen van de klant en een in elk opzicht passend bouwplan. Dit levert een optimaal rendement op!

Kortom, elke opdrachtgever, van particulier, gebruiker, exploitant en ontwikkelaar tot belegger, vastgoedhandelaar en huurder, is bij Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor (nieuw) bouwprojecten aan het juiste adres.