Voorbereiding bouw

Foto_Onze_Aanpak_Voorbereiding

De vergunning is binnen! De bouw gaat zo snel mogelijk na het verkrijgen van de vergunning van start. We richten allereerst de bouwplaats in, zodat alle processen tijdens de bouw het meest optimaal zullen verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van bouwstroom en watervoorziening. Maar ook:

  • Bouwketen
  • Opslagcontainers
  • Bouwhekken

Wilt u de bouw van uw project iedere dag volgen? Dan bieden we de mogelijkheid om een webcam op te hangen op de bouwplaats. Zo heeft u dag en nacht zicht op wat er op de bouwplaats gebeurt!

Onze expertise, die we de afgelopen 35 jaar hebben opgebouwd, zorgt ervoor dat ook dit proces gestroomlijnd verloopt. We zorgen ervoor dat de bouwplaats netjes is, waardoor onze mannen op de bouw zich zo goed mogelijk kunnen voortbewegen op de bouwplaats. Zo creëren we niet alleen een veilige werkplek, maar ook een efficiënte werkplek.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00