Slimme ontwerpen

Foto_Onze_Aanpak_Slimme_Ontwerpen

De wensen van de opdrachtgever staan in alle ontwerpen voor utiliteitsbouw centraal. Dat is voor beide partijen dan ook een spannend proces. Niet voor niets hebben de architecten en ontwerpers van Nieuwenhuis bouwbedrijf scherpe oren en ogen, en zorgen ze ervoor dat uw wensen en eisen in het ontwerp leidend zijn. Wanneer u enthousiast over uw plannen vertelt, zien onze ontwerpers en architecten het pand in gedachten al verrijzen. Zij laten u praktische oplossingen zien, en wijzen u op zaken waar u in eerste instantie nog niet aan denkt. Dit alles leidt tot een perfect eindresultaat, precies zoals u het voor ogen had!

Uw wensen centraal

Uiteraard bepalen uw wensen de accenten in de bouw van uw nieuwe bedrijfspand: van een eigentijds, doelgericht en functioneel ontwerp tot een representatieve architectuur die uw gewenste uitstraling weerspiegelt. Ook hier zoeken we altijd naar de beste manier om met ruimte, licht en materialen om te gaan.

Kwaliteit van ontwerptafel tot oplevering

Nieuwenhuis Bouwbedrijf staat bekend om zijn volledige kwaliteit: van de ontwerptafel tot het daadwerkelijk bouwen en zelfs na de oplevering! Dit doen we met een deskundig oog op esthetisch, functioneel en technisch gebied. Bovendien geeft onze uitgekiende constructieve opzet een transparant gebouw dat vaak zeer economisch uitpakt. Ook in een later stadium blijkt dit vaak in uw voordeel, doordat wij al eerder in het bouwproces, op het vroegste moment, zorgvuldig de regelgeving rond bouwbesluit, brandveiligheid en milieu implementeren. Tijdens de bouw gebruiken wij uitsluitend beproefde, efficiënte en milieuvriendelijke materialen en bouwcomponenten. Met als resultaat een betrouwbaar en snel te realiseren product, volledig afgestemd op uw ideale bedrijfspand!

Nieuwste ontwerpen

Bekijk alle ontwerpen

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00