Ontwerp & Kostencalculatie

Foto_Onze_Aanpak_Ontwerp

Het startpunt

Een eerste gesprek is het startpunt van uw zoektocht naar het perfecte kantoorpand of bedrijfshal. Tijdens dit gesprek legt u uw wensen op tafel en gaan wij kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen. Uw plannen in combinatie met onze expertise is de succesformule. Zo komen we samen tot een perfect bouwplan!

Schetsplan & kostenberekening

Op basis van de eerste gesprekken waaruit uw plannen duidelijk worden, maken onze ontwerpers een eerste schetsplan. Hierin nemen we een aantal zaken mee:

  • Functionele eigenschappen van het pand (denk aan kantoren, productieruimtes & opslagruimtes)
  • Estetische eigenschappen (ziet het pand er mooi uit?)
  • Uw wensen & eisen aan het pand
  • De eisen van de gemeente, ofwel het bestemmingsplan.

Meer weten over de schetsen en ontwerpen? Lees meer!

Als we de schetsen aan u presenteren, bespreken we direct de kosten van het bouwproject. De kostenraming van uw (bedrijfs)pand bevat ook een technische omschrijving, zodat u een goed beeld krijgt welke onderdelen er in de bouwkosten zijn opgenomen. Wilt u meer weten over de kosten van de bouw van een bedrijfspand of woningbouwproject? Klik hier.

Overeenkomst

Voordat we het vergunningstraject instappen, weten zowel u als wij precies wat we gaan bouwen. Het schetsplan wordt definitief gemaakt, en ook de prijs wordt definitief vastgesteld. Voor veel opdrachtgevers is dit een mijlpaal: het tekenen van de aannemingsovereenkomst. Doordat u de papieren tekent vóór we de vergunningen aanvragen, kunnen we tijdens de vergunningsaanvraag al beginnen met de voorbereidende werkzaamheden. We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk met de bouw kunnen beginnen zodra de vergunningen binnen zijn.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00