Nazorg & Service

Foto_Onze_Aanpak_Nazorg

Uw bedrijfspand of project is opgeleverd, gefeliciteerd! Nu de werkzaamheden zijn afgerond, kunt u de sleutel in ontvangst nemen. Bij de oplevering krijgt u van ons een Servicemap. Hierin staan onder andere:

  • Onderhoudstips
  • Garantieverklaringen
  • Revisietekeningen

Tijdens de oplevering geven wij u uitleg over het gebruik van het pand. Voor sommige onderdelen, denk aan de dakbedekking, is het van belang dat het jaarlijks geïnspecteerd wordt. Voor deze service bieden wij u servicecontracten van specialisten aan.

We hebben een eigen service-afdeling. Onze dienstverlening gaat letterlijk van A tot Z, dus ook ná de oplevering van uw bedrijfspand. Deze afdeling kunt u bereiken op 0548 – 537 900 of via service@nieuwenhuisbouwbedrijf.nl. Zij staan voor u klaar om eventuele opleverpunten zo spoedig mogelijk op te lossen!

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00