Kostencalculatie

Foto_Onze_Aanpak_Kostencalculatie

Zijn uw bouwplannen concreter geworden en bent u in het stadium gekomen dat u wilt weten wat deze plannen gaan kosten? Dit vraagt om een kostencalculatie van de plannen die de ontwerper voor u op papier gezet heeft. Onze adviseur voert de kostencalculatie uit op basis van de reeds uitgewerkte tekeningen en de door onze adviseur met u besproken wensen, waardoor er altijd een realistisch beeld ontstaat van de te maken kosten. Hierbij maken wij onderscheid in een kostenraming en een definitieve offerte. In het eerste geval maken wij op basis van onze ruime ervaring binnen korte termijn een opzet van de kostenraming.

Kosten bedrijfspand bouwen inzichtelijk

Wanneer uw bouwplannen definitieve vormen aangenomen hebben, maken wij een zeer nauwkeurige kostencalculatie. In deze kostencalculatie worden alle onderdelen tot in detail uitgerekend en krijgt u de definitieve offerte. Tijdens dit calculatietraject betrekken wij de constructeur bij het ontwikkelen van uw plan: zo zoeken wij bijvoorbeeld al uit hoe de fundering en staalconstructies uitgevoerd kunnen worden. Een calculatie bestaat dus eigenlijk uit een opsomming van alle te leveren en aan te brengen onderdelen en materialen, die wij voor u volledig inzichtelijk maken. Op deze manier ontstaat een totaalbeeld van de kosten, en weet u precies waar u aan toe bent.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00