Duurzaam en groen bouwen

Foto_Onze_Aanpak_Duurzaam

Bij Bouwbedrijf Nieuwenhuis speelt duurzaamheid samen met energiezuinigheid een hoofdrol in alles wat we doen.
We zijn toekomstgericht: niet alleen op gebied van innovatie, maar ook wat het milieu betreft. Dit bewustzijn betekent dat we zorg dragen voor de toekomst van onze planeet. Alles wat we doen, doen we met het oog op u, maar ook met hart voor het milieu en om dit zo min mogelijk te belasten.

Duurzaam bouwen én ondernemen

Deze planeet hebben we nog een lange tijd nodig; daarom vinden we duurzaamheid erg belangrijk. De komende generaties moeten nog kunnen genieten van de prachtige natuur, maar ook van de mooie bebouwing. Om deze reden helpen we graag een handje mee in het behoud van de aarde. Met duurzaam ondernemen willen Bouwbedrijf Nieuwenhuis waarde creëren voor de samenleving in haar geheel. Materialen recyclen en hergebruiken, maar ook het bouwproces zelf wordt zo duurzaam mogelijk uitgevoerd.
Duurzaamheid heeft niet alleen als voordeel dat de planeet een stuk langer meegaat; een duurzame manier van bouwen, leven en werken kan voor u als opdrachtgever ook voordelen hebben. Als u kiest voor het bouwen van een duurzaam bedrijfspand, kunnen bovendien regelingen voor subsidie om duurzaam te bouwen uw plannen nog interessanter maken.

Door het oog op de toekomst te houden, zijn we ons meer bewust van onze milieubewuste manier van bouwen en de projecten waar we aan werken. Dit geeft niet alleen een beter resultaat, maar ook een betere sfeer op de werkvloer.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dat we duurzaamheid belangrijk vinden komt tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden, ons gebruik van duurzame bouwmaterialen en voorkeur voor energieneutraal bouwen. Duurzaamheid is dus geen vaag begrip, maar een concreet doel voor ons:

  • We maken gebruik van keurhout. Dit verantwoorde hout is op een duurzame wijze geproduceerd en getransporteerd.
  • We streven naar het bouwen van energiezuinige panden met weinig CO2 uitstoot. Goed voor het milieu én uw portemonnee.
  • Bouwbedrijf Nieuwenhuis is VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA gaat om de veiligheid en de gezondheid van iedereen die bij de bouw betrokken is, maar ook om het milieu. Wij staan hier graag voor en dragen dit met gepaste trots uit.
  • GPR Gebouw en Breeam zijn belangrijke thema’s bij Bouwbedrijf Nieuwenhuis. Alle aspecten van duurzaamheid worden hierbij beoordeeld en toegepast: energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00