Design & Build

Foto_Onze_Aanpak_Design_en_Build

“Design & Build” is een bouwvorm waarbij de aannemer u in uw bouwproject volledig ontzorgt. Dit is exact waar Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor staat: het ontzorgen van de opdrachtgever. We hebben alle disciplines onder één dak, waarmee de beste resultaten behaald worden. Onder andere dankzij de volgende punten:

 • Bouwkostenbewust:
  Tijdens het gehele Design & Build-traject blijft de opdrachtgever volledig op de hoogte van alle bouwkosten.
 • Minimale faalkosten:
  Er wordt intensief samengewerkt door de verschillende disciplines, van de ontwerpafdeling tot de bouwvakkers op de bouwplaats. Hierbij worden eventuele knelpunten tijdens het ontwerptraject gesignaleerd en opgelost.
 • Optimalisatie ontwerp:
  Tijdens het ontwerptraject worden diverse bouwmethoden met hun diverse kwaliteiten overwogen en toegepast. Zo wordt altijd de juiste, weloverwogen keuze gemaakt, die het beste past bij uw bedrijfspand.
 • Risicominimalisering:
  We zorgen voor een zo minimaal mogelijk risico voor u als opdrachtgever binnen de Design & Build bouwmethode.
 • Optimale planning:
  Doordat de aannemer al vanaf het eerste moment in beeld is, kan een korte doorlooptijd van een Design & Build–project zo efficiënt mogelijk worden afgestemd.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00