De bouw

Foto_Onze_Aanpak_De bouw

Grondwerk, fundering & riolering

Als we alle voorbereidingen op de werkplaats hebben uitgevoerd en de bouwplaats is ingericht, starten we met het bouwrijp maken van de bouwgrond. We voeren de graafwerkzaamheden voor de fundering uit. Funderingen kunnen ter plekke gestort worden, maar we kunnen ze ook prefabriceren in onze productiehallen. Per situatie onderzoeken we wat de beste methode is. Als de fundering gereed is, leggen we de riolering aan en werken we de nog openliggende sleuven af.

Hoofddraagconstructie

Het is tijd voor de volgende stap: de opbouw van de hoofddraagconstructie. Deze bestaat uit vaak staalconstructies, maar we passen ook betonnen en houten draagconstructies toe. Tijdens de voorbereiding van de bouw zorgen we ervoor dat alle onderdelen van de constructie op de juiste manier voorbereid en uitgewerkt worden. Zo garanderen we een korte bouwtijd! Tijdens het opzetten van de draagconstructie leggen we de betonnen verdiepingsvloeren en eventueel de brandwerende cellenbeton-tussenwanden.

Dak- en wandconstructie

Als de constructie staat, starten de montagewerkzaamheden voor het dak. Het dak bestaat uit een stalen dakplaat met de nodige isolatie. In de tussentijd zijn we ook gestart met het aanbrengen van het metalen gevelsysteem en/of schoonmetselwerk. Als de eerste gevels klaar zijn, begint het aanbrengen van de dakisolatie met daarop een waterdicht aangebrachte dakbedekking. Op deze dakbedekking geven we maar liefst 10 jaar garantie! De kwalitatief hoogwaardige isolatie voldoet altijd aan de gestelde normen. Het kan zijn dat bij uw pand geluidsdichtheid een rol speelt. Dan kiezen we voor een betonnen dak dat het geluid goed tegenhoudt.

Kozijnen, betonvloer & bedrijfsdeuren

Voordat we kunnen starten met de aanleg van de begane grondvloer monteren wij de aluminium kozijnen ramen en deuren. Door deze maatregelen hebben de weerelementen geen vrij spel meer op de te storten betonvloer en is een kwalitatief hoogwaardig op te leveren betonvloer mogelijk. Nadat de vloer is gestort worden de bedrijfsdeuren en dergelijke geplaatst. Mocht er sprake zijn van een los-laadkuil dan voorzien wij deze bijvoorbeeld van de nodige wieldwingers en dockshelters, de docklevellers worden veelal reeds bij de stort van de fundering in het werk gemonteerd.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00