Bouw & afbouw

Foto_Onze_Aanpak_Bouw

Alle voorbereidingen voor uw bouw zijn achter de rug. De bouw van uw bedrijfspand kan opgedeeld worden in twee fases:

  • Fase 1: de ruwbouwfase
  • Fase 2: de afbouwfase

Tijdens de ruwbouwfase wordt het silhouet van het bedrijfspand duidelijk: we storten de fundering, we plaatsen de wanden, vloeren en het dak. De afbouwfase bestaat uit de afwerking van het pand: de binnenwanden en plafonds worden geplaatst, elektrotechnische installaties worden gedaan en buitenterreinen worden aangelegd.

Tijdens de bouw blijkt vaak het belang van goede voorbereiding. Zijn alle benodigde materialen aanwezig? Is de bouwplaats netjes zodat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden? Weten de mannen op de bouw wat van ze verwacht wordt? Nieuwenhuis Bouwbedrijf heeft alle disciplines zélf in huis, waardoor we tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de bouw snel kunnen schakelen.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00