Bestemmingsplan wijzigen

Foto_Onze_Aanpak_Bestemmingsplannen

Wat is een bestemmingsplan?

Een bestemmingsplan is een document waarin de gemeenten vastleggen wat zij van plan zijn met een bepaald stuk grond. Het gaat dan met name om de ruimtelijke ordening: individuele en gemeenschappelijke belangen bij het benutten in inrichten van de algehele ruimte. Het bestemmingsplan wordt gebruikt om te toetsen of een bouwplan voldoet aan de gestelde eisen. Bij het ontwerpen van een bouwplan moet men ervoor zorgen dat het ontwerp voldoet aan de bouwtechnische eisen van het actuele Bouwbesluit, aan redelijke eisen van welstand, aan de geldende bouwverordening en aan het bestemmingsplan. Wilt u een bestemmingsplan wijzigen? Lees hieronder meer informatie.

Bestemmingsplan wijzigen

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw wensen niet binnen de gestelde eisen van het bestemmingsplan vallen. Dan kunnen we het bestemmingsplan wijzigen, en helpen wij u ook graag verder. We kunnen samen met u en de gemeente zorgen voor een wijziging op het bestemmingsplan. Dit kan niet altijd, maar vaak bieden bestemmingsplannen en de gemeente hiervoor wel de ruimte. Onze experts onderzoeken graag de mogelijkheden voor u, zodat we bouwen wat u bedoelt!

Heeft u bouwplannen en wilt u weten of uw plan binnen het bestemmingsplan past en op de gewenste locatie gerealiseerd mag worden? U kunt hiervoor via Ruimtelijke Plannen informatie opvragen. NIeuwenhuis Bouwbedrijf heeft ook over de nodige kennis in huis, dankzij onze ervaren experts. Het ontwerp- en bouwteam van Nieuwenhuis Bouwbedrijf informeert u graag over de mogelijkheden!

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00