Onthulling Family Entertainment Center in Apeldoorn

Geplaatst op in de categorie Overige

In september starten wij met de bouw van het Family Entertainment Center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) in Apeldoorn. We pakken de realisatie van het bouwproces van A tot Z op, wat betekent dat we ook de gehele engineering van dit project beheren. Hierdoor kunnen we een optimale efficiëntie realiseren wat betreft de planning en kosten.

Tijdens de bouw van dit Family Entertainment Center zullen wij nauw samenwerken met Accres. Accres is de exploitant van het centrum, dat de naam ‘ZERO55 Apeldoorn’ krijgt. We zijn trots om dit prachtige project samen aan te gaan.

ZERO55 Apeldoorn zal medio 2019 haar deuren openen voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen zullen zich er goed vermaken. Het centrum zal namelijk bestaan uit onder andere een Lasertag ruimte, GlowBowling banen, een elektrokart indoor- en outdoor kartbaan en een Multi Escaperoom. Deze activiteiten zijn geschikt voor zowel kinderfeestjes als bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten.

In de 2 helft van Om een idee te geven zie bijgaande link van het kartcentrum in Enschede: https://zero55.nl/enschede/ Zie ook onze impressiefilm

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00