Nieuwbouw Niverplast in Nijverdal nadert de voltooiing!

Geplaatst op in de categorie Overige

De nieuwbouw van Niverplast gaat op volle snelheid richting de eindoplevering. We zijn inmiddels zo ver dat de houten gevels gereed zijn en het gebouw steeds meer zijn natuurlijke uitstraling krijgt wat te zien is door het genoemde hout maar ook de begroeide dakvlakken zijn al te zien. De sedum-dakbegroeiing is al gedeeltelijk aangelegd. Daarbij zijn onder andere de PV-panelen ook al geïnstalleerd. Inmiddels worden de afwerkingen aan de binnenzijde ook afgerond. Ondertussen zijn we gestart met de terreinverhardingen en de aanleg van de tuinen op zowel het dak als op het grondniveau, in de binnenste cirkel wordt ook een tuin aangelegd.

Omdat dit een Breeam-excellent gecertificeerd project is neemt deze eindperiode ook de nodige tests met zich mee waarbij te denken valt aan bijvoorbeeld de luchtdichtheidstest, hiervoor zijn we inmiddels zeer goed geslaagd!

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00