Nieuws

Nieuwbouw Intergas Verwarming

Geplaatst op in de categorie Overige

Samen met Intergas Verwarming en Hans Vesseur Architect hebben wij in bouwteam een prachtig bedrijfspand ontwikkeld. Naast het door Nieuwenhuis gerealiseerde bedrijfspand en kantoor wordt een tweede fabrieksaccommodatie gebouwd. Het nieuw ontwikkelde bedrijfspand wordt geheel voorzien hypermoderne productielijnen en computergestuurde magazijnen. Dit bedrijfspand word voorzien van grote bijeenkomstruimten en instructieruimten. In het oog springend wordt de grote hoeveelheid glas waardoor uitermate goed zicht ontstaat op de productie, de voorgevel en deels binnenwand worden opgebouwd middels glaspanelen van 6 tot 8 meter hoog.

Kortom: dit is een prachtig gebouw en een aanwinst voor Intergas Verwarming!

Lees meer

Nieuwbouw Niverplast in Nijverdal nadert de voltooiing!

Geplaatst op in de categorie Overige

De nieuwbouw van Niverplast gaat op volle snelheid richting de eindoplevering. We zijn inmiddels zo ver dat de houten gevels gereed zijn en het gebouw steeds meer zijn natuurlijke uitstraling krijgt wat te zien is door het genoemde hout maar ook de begroeide dakvlakken zijn al te zien. De sedum-dakbegroeiing is al gedeeltelijk aangelegd. Daarbij zijn onder andere de PV-panelen ook al geïnstalleerd. Inmiddels worden de afwerkingen aan de binnenzijde ook afgerond. Ondertussen zijn we gestart met de terreinverhardingen en de aanleg van de tuinen op zowel het dak als op het grondniveau, in de binnenste cirkel wordt ook een tuin aangelegd.

Omdat dit een Breeam-excellent gecertificeerd project is neemt deze eindperiode ook de nodige tests met zich mee waarbij te denken valt aan bijvoorbeeld de luchtdichtheidstest, hiervoor zijn we inmiddels zeer goed geslaagd!

Lees meer

Technische unie verbouwt op groei

Geplaatst op in de categorie Projecten

Het industrieterrein van Zwolle groeit nog steeds. En logisch: een prima distributiegebied, en de vierkante meters zijn stukken goedkoper dan in de Randstad. Ook de Technische Unie zag de voordelen van een regionaal distributiecentrum in Hessenpoort Zwolle. Ze kozen voor een bestaand pand, wat ooit gebouwd is door Nieuwenhuis Bouwbedrijf. Ook de verbouwing van het pand werd door Nieuwenhuis Bouwbedrijf uitgevoerd.

Lees meer

Nieuw pand Intergas: geen me-too bedrijf!

Geplaatst op in de categorie Overige

‘Voorsprong door techniek’ is niet alleen de slogan van Audi, maar ook van Intergas Verwarming uit Coevorden. De ‘Audi onder de cv-ketels’ wil niet alleen vooruitstrevend zijn in haar producten, maar ook in haar uitstraling. Bouwbedrijf Nieuwenhuis realiseerde daarom een nieuw pand waarbij techniek en functionaliteit voorop staan.

Lees meer

Onze nieuwe website staat live!

Geplaatst op in de categorie Overige, Over Nieuwenhuis

Hier is hij dan: na een tijd lang hard werken, staat de website eindelijk live! Onze vorige website was al een tijdje niet meer zoals we hem wilden. Het gevolg: we zijn hard aan het werk gegaan om onze nieuwe website te ontwikkelen en live te krijgen.

Lees meer

Nieuwbouw bijzonder bedrijfspand in Nijverdal (Overijssel)

Geplaatst op in de categorie Overige

Niverplast uit Rijssen heeft inmiddels besloten om samen met Nieuwenhuis Bouwbedrijf een compleet nieuwbouwplan in Nijverdal te realiseren. Niverplast, bekend als ontwerper en producent volautomatische verpakkingslijnen voor de voedingsindustrie  en bekend als leverancier van verpakkingsmaterialen voor dezelfde voedingsindustrie, heeft er voor gekozen om samen met Nieuwenhuis Bouwbedrijf het gehele bouwtraject van ontwerp tot en met de bouw te realiseren.

Lees meer

Internationale allure bij De Koning in Amsterdam

Geplaatst op in de categorie In de media

De koning Party & Events

Of het nu gaat om een personeelsfeest, dinershow, receptie of bruiloft: De Koning Party & Events uit Amsterdam staat voor u klaar. Gasten worden ontvangen in een nieuw pand met internationale allure, vlakbij de A10, gebouwd door Bouwbedrijf Nieuwenhuis.

Lees meer

Uitbreiding Z.E.S. International te Goes

Geplaatst op in de categorie Overige

In Goes hebben wij de uitbreiding van Z.E.S. International in opdracht mogen nemen, een aantal jaar geleden hebben wij de eerste bouw ook mogen realiseren! Wij zijn dan ook trots dat wij opnieuw het vertrouwen hebben gekregen om de nieuwe uitbreiding voor Z.E.S. uit te voeren. De uitbreiding betreft vooral de opslag van diverse goederen en een distributiecentrum, het gaat om ruim 4.300 m2 gebouwoppervlak waarin dan ook nog eens een kleine 2500 m2 verdiepingsvloer wordt gerealiseerd. In totaal krijgt Z.E.S. er ruim 6.800 m2 bedrijfsoppervlakte bij!

Z.E.S. is specialist in reparatie van elektrische apparatuur, dit doen zij voor diverse bekende merken maar ook retailers.

Meer informatie  is te vinden op onze projectpagina.

Lees meer

Nieuwbouw Kolthoff te Duitsland

Geplaatst op in de categorie Overige

Wij hebben met de opdrachtgever een overeenkomst mogen afsluiten tot het bouwen van een bedrijfspand bestaande uit een bedrijfshal met daaraan gekoppeld een kantoor. Wij gaan dit project vanaf de eerste schets-vergunning tot en met deTurn-key realisatie van het werk voor onze opdrachtgever realiseren.

Lees meer