Nieuws

Eerste paal Comhan een feit!

Geplaatst op in de categorie Overige

Comhan Holland breidt uit: we bouwen voor dit bedrijf het nieuwe hoogbouwmagazijn! 15 April  hebben wij de eerste paal de geslagen, een paar dagen later is ook een 2e heimachine ingezet. Het tempo is daarom hoog! Eind 2019 zal het pand gereed zijn voor gebruik en kan de inbouw van de magazijninstallaties starten.

Lees meer

Uitbreiding Intergas verwarming: restwarmte testproces ketels wordt hergebruikt

Geplaatst op in de categorie In de media

Dit artikel is gepubliceerd in Stedenbouw Magazine.

Wanneer bedrijven zelf een pand ontwikkelen, hebben ze niet zelden een duidelijke visie, en kiezen ze uitvoerende partners die bij hun filosofie passen. Intergas Verwarming in Coevorden wilde in principe een conventioneel productiepand, liet Nieuwenhuis Bouwbedrijf een turnkey project realiseren en het werd iets bijzonders: een vestiging met productie in het zicht van de passant, en met een aantal innovatieve esthetische en energetische foefjes.

Lees meer

Onthulling Family Entertainment Center in Apeldoorn

Geplaatst op in de categorie Overige

In september starten wij met de bouw van het Family Entertainment Center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) in Apeldoorn. We pakken de realisatie van het bouwproces van A tot Z op, wat betekent dat we ook de gehele engineering van dit project beheren. Hierdoor kunnen we een optimale efficiëntie realiseren wat betreft de planning en kosten.

Tijdens de bouw van dit Family Entertainment Center zullen wij nauw samenwerken met Accres. Accres is de exploitant van het centrum, dat de naam ‘ZERO55 Apeldoorn’ krijgt. We zijn trots om dit prachtige project samen aan te gaan.

ZERO55 Apeldoorn zal medio 2019 haar deuren openen voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen zullen zich er goed vermaken. Het centrum zal namelijk bestaan uit onder andere een Lasertag ruimte, GlowBowling banen, een elektrokart indoor- en outdoor kartbaan en een Multi Escaperoom. Deze activiteiten zijn geschikt voor zowel kinderfeestjes als bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten.

In de 2 helft van Om een idee te geven zie bijgaande link van het kartcentrum in Enschede: https://zero55.nl/enschede/ Zie ook onze impressiefilm

Lees meer

Nieuwbouw multifunctioneel gebouw Loenen

Geplaatst op in de categorie Overige

Onze opdrachtgever heeft vanwege brandschade aan de huidige bebouwing tot sloop en nieuwbouw moeten besluiten. Nieuwenhuis Bouwbedrijf heeft de opdracht voor de herbouw van het gebouw ontvangen. In samenspraak met de opdrachtgever en de gemeente zijn we tot een passend ontwerp gekomen dat op de bestaande fundatie gerealiseerd kan worden. Zie ook onze impressiefilm

Lees meer

Farm Food gaat nieuwbouwen!

Geplaatst op in de categorie Overige

Farm Food vestig zich op “Lochter 3″te Nijverdal.

Farm Food heeft de opdracht voor de realisatie van het nieuwe onderkomen van Farm Food aan Nieuwenhuis Bouwbedrijf gegund, dit omvat de complete ontwerp- en bouwwerkzaamheden.

Lees verder….

Lees meer

Eastbridge Nijverdal bouwt nieuw kantoor

Geplaatst op in de categorie Overige

Nieuwenhuis bouwt voor Eastbridge, EastBridge BV is een leverancier van oplossingen op het gebied van ICT.  EastBridge is een toonaangevend leverancier van RFID implementaties, softwareontwikkeling en, ICT. Door de groei van het bedrijf is men uit de huidige huisvesting gegroeid en heeft Eastbridge Nieuwenhuis Bouwbedrijf benaderd om te onderzoeken hoe nieuwe huisvesting gerealiseerd kan worden. Samen met ons ontwerpbureau Nieuwenhuis Bouwontwerp zijn wij samen met Eastbridge tot een ontwerp gekomen waarin alle wensen verwerkt zijn. Het uiterlijk van het pand kenmerkt zich door de toepassing van metselwerk met daarboven een in houten delen uitgevoerde verdieping welke tevens is voorzien van een royale glaspartij welke uitkijkt op de Burgemeester Boersingel. Het is een pand met de juiste en bij het bedrijf passende uitstraling geworden.

 

Lees meer

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00