Nieuwenhuis Bouwbedrijf bestaat 40 jaar!

Geplaatst op in de categorie In de media

Hiep hiep hoera!! Vandaag vieren wij ons 40-jarig bestaan. Op 1 april 1980 startten de gebroeders Nieuwenhuis met het idee om bouwen voor iedereen bereikbaar te maken. Wat begonnen is als makelaarskantoor en in het bemiddelen bij de verkoop van bestaande onroerende zaken, is uitgegroeid tot een organisatie die zich vooral bezighoudt met het realiseren van duurzame gebouwen. Door intensieve samenwerking met andere disciplines in de bouwwereld zijn wij in staat complete bouwplannen te ontwikkelen. Het principe van korte lijnen en een zo compleet mogelijk product verkopen was tijdens de oprichting voor de broers belangrijk. Hier ligt ook de grondslag van het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij zijn er trots op dat deze basisprincipes nog steeds als speerpunten gelden in onze huidige bedrijfsvoering. Onze maatschappelijke betrokkenheid beperkt zich niet tot het zo veel mogelijk zekerheid bieden aan en goed zorgdragen voor werknemers en daarmee indirect zijn of haar eventuele huisgenoten. Om te ondernemen en onze missie te realiseren hebben we meer nodig dan onze opdrachtgevers en werknemers. De maatschappij gunt ons de noodzakelijke ruimte om de activiteiten te kunnen ontplooien. Wij willen daarom nuchter blijven. Dit helpt ons op een verantwoordelijke manier zaken te doen. Inmiddels is de Nieuwenhuis Groep uitgegroeid tot een onderneming waar dagelijks ongeveer 350 mensen werkzaam zijn.

Deze bijzondere mijlpaal hadden wij nooit bereikt zonder het vertrouwen van onze klanten, de samenwerking met partners en de inzet van al onze collega’s. Nog steeds bouwen we met ontzettend veel passie aan onze visie op huisvestingsvraagstukken van vele klanten.

Wij hopen dit later in het jaar te vieren in verband met de huidige COVID-19 ontwikkelingen. Ook in deze situatie staat het welzijn van gezondheid van klant en medewerker voorop en houden wij ons aan de voorschriften en adviezen die gegeven worden. Wij hopen nog jarenlang samen te kunnen bouwen en wensen iedereen het beste voor de komende tijd. Veel geluk, gezondheid en plezier. Op naar de 50 jaar samen bouwen!

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00