Nieuwe huisstijl voor Nieuwenhuis Bouwbedrijf

Geplaatst op in de categorie Overige

Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren volop ontwikkeld, net zoals de maatschappij om ons heen voortdurend in beweging is. We hebben hard gewerkt aan verbetering van de kwaliteit en de introductie van nieuwe concepten. Ook de manier waarop we met de buitenwereld communiceren hebben we nog eens kritisch tegen het licht gehouden en waar mogelijk dan wel wenselijk aangescherpt. In onze wijze van zaken doen past een streven naar optimale transparantie, met gebruikmaking van de innovatieve kruisbestuiving binnen de Nieuwenhuis bouwgroep en nieuwe ideeën in onze branche, vooral op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid.

Dit alles komt terug in onze nieuwe huisstijl, die perfect weergeeft waar we voor staan: geen doorsnee bouwbedrijf dat toevallig Nieuwenhuis heet, maar een hoogwaardige organisatie met de N van Nieuwenhuis prominent voorop en de N van Next als logische leidraad.

Website Nieuwenhuis Bouwbedrijf verbeterd
In de lijn met onze nieuwe huisstijl is de Nieuwenhuis Bouwbedrijf website ook vernieuwd. Naast de layout van de website zijn er ook nieuwe onderdelen toegevoegd over klantervaringen en nieuwsitems.

Bureau Brainz heeft voor Nieuwenhuis Bouwbedrijf de gehele huisstijl ontwerpen, waaronder ook deze website. Tevens hebben zij ook zorg gedragen voor de technische realisatie van het ontwerp. Bureau Brainz is een reclamebureau dat gespecialiseerd is in vastgoedcommunicatie en internet.

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00