Nieuw project voor Nieuwenhuis Bouwbedrijf

Geplaatst op in de categorie Overige

Wanneer de eerste paal de grond in gaat is de bouw van een nieuw pand voor familiebedrijf H. Koot Verhuizers een feit. Het belooft een prachtig pand op een unieke locatie te worden, waar Bouwbedrijf Nieuwenhuis vol trots aan werkt.

Het pand van Koot Verhuizers wordt uniek in zowel hoogte als uitstraling. Kantoor en loods lijken voor het zicht één gebouw, maar zijn in werkelijkheid twee onderdelen. In het pand zullen zeecontainers van 33 kuub een plek vinden; in de containers wordt de inboedel van particulieren en bedrijven uit Den Haag en omgeving opgeslagen. Een krachtige kraanwagen van twintig ton rijdt de zeecontainers naar de juiste plek. De oude loods van Koot Verhuizers was niet ingericht op zeecontainers, maar op verhuiskisten met een veel kleinere omvang. Ook kon een kraanwagen met bovenstaande kracht in het oude pand niet rijden. Mede daarom besloot het verhuisbedrijf een nieuw pand, bestaande uit een loods en een kantoor, te laten bouwen. Bouwbedrijf Nieuwenhuis bleek daarvoor al snel de juiste partner.

Waarom koos Koot Verhuizers voor Bouwbedrijf Nieuwenhuis? Lees hier de klantervaring van Ruud Koot, directeur van H. Koot Verhuizers.

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00