Internationale allure bij De Koning in Amsterdam

Geplaatst op in de categorie In de media

De koning Party & Events

Of het nu gaat om een personeelsfeest, dinershow, receptie of bruiloft: De Koning Party & Events uit Amsterdam staat voor u klaar. Gasten worden ontvangen in een nieuw pand met internationale allure, vlakbij de A10, gebouwd door Bouwbedrijf Nieuwenhuis.

“Zelf hadden wij helemaal geen verstand van bouwen; het was meer een noodzakelijk kwaad”, vertelt Anoir Tichtti van De Koning Party & Events. “We hebben daarom een beroep gedaan op ons netwerk om een goed bouwbedrijf te vinden. Verschillende mensen noemden Nieuwenhuis Bouwbedrijf, het bedrijf scheen betrouwbaar en professioneel te zijn. En inderdaad, het zijn geen gladde jongens die voor komen rijden in de duurste auto’s en die je vervolgens in proberen te pakken met hun vlotte babbel. Ze maken waar wat ze zeggen en spelen geen spelletjes. Een oprechte en eerlijke manier van samenwerken dus, die ons een geweldig pand heeft opgeleverd.”

Wat Tichtti van de bouw het meeste bijstaat, is het vertrouwen en geduld van Nieuwenhuis. Tichtti: “We wisten in de beginfase alleen nog maar dat we een evenementenlocatie wilden bouwen en hoe het er ongeveer uit moest komen te zien. We hadden nog geen budget, geen bouwvergunningen, geen ontwerp. Toch schroomde Nieuwenhuis niet om met ons in zee te gaan en uren in de uitwerking van onze ideeën te steken. Andere bouwbedrijven hadden het project waarschijnlijk niet eens aangepakt, maar Nieuwenhuis had er vertrouwen in. Ze hebben dan ook vanaf het begin met ons meegedacht over het ontwerp, de indeling, de uitstraling en het gebruik van licht en audio.”

banner_De Koning

Modern, strak en stoer met luxe uitstraling

De twee zalen van De Koning Party & Events zijn multifunctioneel. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor professionele presentaties en congressen en de zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden op het gebied van sfeer-, discotheek- en theaterverlichting. “Ook over de uitstraling en de inrichting van het centrum heeft Nieuwenhuis meegedacht, al hadden we hier zelf ook al hele heldere ideeën over”, vertelt Tichtti. “We wilden binnenin een luxe uitstraling creëren, de buitenkant moest vooral modern, strak en stoer zijn. Nee, het is geen architectonisch hoogstandje geworden, maar het past wel perfect bij ons bedrijf.”

Mocht er een volgend pand gebouwd moeten worden, dan houdt Tichtti Nieuwenhuis zeker in zijn achterhoofd. “Nieuwenhuis heeft dan misschien een beetje een duur imago, maar ze zijn hun geld dubbel en dwars waard. Zoals zij meedenken met de klant en durven af te wijken van het vaste bestek, dat is echt noemenswaardig. Ze hebben ervoor gezorgd dat de evenementenlocatie precies is geworden zoals wij voor ogen hadden. Als bezoekers hier binnenkomen zeggen ze ook meteen: hoe komen jullie op dit ontwerp en wie heeft het gebouwd? Volgens mij kunnen zowel wij als Nieuwenhuis geen groter compliment krijgen.”

banner_De Koning_1

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00