Garagebedrijf Nienhuis realiseert nieuwbouw autogarage en woning

Geplaatst op in de categorie Overige

Nieuwenhuis Bouwbedrijf en SelektHuis realiseren nieuwbouw garagebedrijf en woning familie Nienhuis

Onlangs hebben Nieuwenhuis Bouwbedrijf en SelektHuis beide de bouwopdracht mogen ontvangen voor de nieuwbouw van een garagebedrijf en een vrijstaande woning van de familie Nienhuis. Het huidige pand is gevestigd in de huidige woonkern van Wijhe, de gemeente heeft haar beleid gewijzigd en wil zoveel als mogelijk de bedrijven buiten de kern gaan situeren. Dit betekende voor de familie Nienhuis dat ze nieuwbouw hebben moeten onderzoeken. Het kavel dat ze inmiddels hebben aangekocht is nog voorzien van een boerderij met woonhuis, deze panden zullen binnenkort gesloopt worden.

Het pand zal bestaand uit een autoshowroom, werkplaats, kantoren en wasruimte. De showroom is vanaf de weg gezien straks het meest in het oog springende onderdeel van het gebouw en is dan ook voor een zeer groot deel van beglazing voorzien. Deze beglazing voorzien wij niet van brede stijlen maar van een flexibele voeg die zeer smal uitgevoerd kan worden en het totale zichtoppervlak ten goede zal komen.

Het garagebedrijf zal voorzien worden van 7 bruggen welke op de vloer worden geplaatst, deze bruggen zullen geschikt zijn voor zowel auto’s als bestelbussen zodat Nienhuis in principe een groot deel van de markt aankan. Uiteraard wordt de garage ook voorzien van een vloergoot om eventuele gelekte olie en aanverwante stoffen te kunnen opvangen, deze goot is daarom ook aangesloten op een olie- en vetafscheidingsput zodat er geen vervuild water op het riool geloosd zal worden.
Voor oplevering van nieuwe auto’s en auto’s vanuit de handel heeft Nienhuis straks een eigen wasplaats ter beschikking om de auto’s compleet gereinigd af te kunnen leveren. Al met al zal het een compleet bedrijfsgebouw worden waarin de familie Nienhuis zijn activiteiten kan uitvoeren. Binnenkort gaan wij de bouwvergunning aanvragen zodat wij medio 2012 kunnen starten met de nieuwbouw van het garagebedrijf.

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00