De afbouw

Foto_Onze_Aanpak_De afbouw

Als de countouren van het pand staan, kunnen we beginnen met de afbouw van uw bedrijfspand. De afbouw kunnen we opdelen in diverse onderdelen: de binnenwanden en -plafonds, installaties, infrastructuur en de opleveringsschoonmaak.

Binnenwanden en –plafonds & overige afwerkingen

Als de contouren van het pand staan, kunnen we beginnen met de afbouw. Het bedrijfsgebouw is inmiddels wind- en waterdicht, dus nu kunnen we starten met de complete afbouw van het kantoor en de bedrijfsruimten. De ruimtes worden van elkaar geschieden door systeemwanden en -plafonds. De toiletten, douche- en kleedruimtes worden voorzien van vloer- en wandtegelwerk. Daarnaast zorgen wij voor alle aftimmeringen en afwerkingen in uw bedrijfspand.

Installaties

Tijdens het plaatsen van de wanden en de plafonds, start de installateur met zijn werkzaamheden. De installateur realiseert de elektrotechnische installaties zoals verlichting en stroomvoorziening, maar hij installeert ook alle beveiligingsinstallaties. De bedrijfsruimtes worden veelal verwarmd door heaters, maar kan ook uitgevoerd worden in vloerverwarming. Tijdens het voortraject (kostencalculatie) worden alle mogelijkheden met betrekking tot de installaties besproken.

Ook de waterinstallaties en het benodigde sanitair worden aangebracht. We maken gebruik van hemelwaterafvoeren aan de buitenzijde van de gevel, om het hemelwater af te voeren. Maar ook vacuüm afvoersystemen (pluvia) kunnen worden toegepast.

Infrastructuur

De buitenterreinen worden tijdens de afbouwfase aangelegd. We leggen bestrating aan in de vorm van bijvoorbeeld klinkerbestrating, of betonnen industrieplaten. Deze laatste optie is geschikt voor zwaar vrachtverkeer, en dus gunstig op plekken waar veel vrachtverkeer is. Daarnaast worden eventuele hekwerken en toegangspoorten gemonteerd en worden de tuinen aangelegd.

Opleveringsschoonmaak

De bouw is al bijna klaar, en de werkzaamheden rondom het pand zijn nagenoeg afgerond. Vanaf nu zorgen wij ervoor dat alle ruimtes netjes worden schoongemaakt. Ook het tegelwerk en sanitair wordt schoongemaakt, zodat u uw bedrijfspand zo in kunt. U hoeft alleen de sleutel nog maar om te draaien!

Altijd één vast aanspreekpunt

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever snel eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Laat dan uw gegevens en vraag achter in het interesse/vragenveld. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Neem nu contact op of bel 0548 – 53 79 00