Betaalbare 2-onder-1 kapwoningen, waarbij u invloed kan hebben op het ontwerp

Geplaatst op in de categorie Overige

Wij willen samen met u een ruime 2-onder-1 kapwoning ontwikkelen in de wijk Hoogstede, vrijwel direct ten westen van het centrum van Arnhem, voor een bedrag vanaf € 338.000 VON, incl. garage en waarbij u invloed kan hebben op het ontwerp!

Een praktische, goed bereikbare woonlocatie’

Als toekomstig koper van een nieuw te bouwen woning in het project Erf van Rosande bent u aan zet. Wij hebben een basis bedacht waarvan uit u de woning kunt aanpassen en afmaken. Vanuit deze basis kunt u de woningen aanpassen en uitbreiden met de door ons bedachte opties of door eigen bedachte mogelijkheden. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek over de mogelijkheden van u wensen. Kortom: u bepaalt! Erf van Rosande ligt op ongeveer 200 meter ten zuiden van Businesspark Arnhem, aan weerszijden van de plek waar de Klingelbeekseweg in noordelijke richting overgaat in de Hoogstedelaan. Ongeveer halverwege het plan staat een authentieke gerestaureerde boerderij, waarin een tandart­senpraktijk en andere gezondheidsvoorzieningen worden ondergebracht.

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00