Bedrijfsverzamelgebouw met hoogwaardige uitstraling krijgt vorm!

Geplaatst op in de categorie In de media

In Hoofddorp zijn we bezig met het plaatsen van de dak- en wandbeplating voor een modern bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw bestaat uit 24 units, waarvan er maar weinig identiek aan elkaar zijn. Kunnen jullie je al voorstellen dat het er straks uit ziet zoals op de laatste afbeelding? Wij wel!

Het ontwerp voor dit gebouw is bedacht en gedimensioneerd op onze eigen ontwerpafdeling. Om diversiteit in gebruikers te krijgen is gekozen voor een speels maar strak ontwerp. Dit is uiteindelijk ook gelukt gezien de toekomstige gebruikers in uiteenlopende branches actief zijn. Zo biedt het pand straks onder andere onderdak aan een kapperszaak, advocatenkantoor, autobedrijf, makelaarskantoor en reclamebureau.

Omdat het gebouw wordt gerealiseerd aan de rand van een woonwijk is er gekozen om de voorzijde van het gebouw met de woonwijk te verbinden. Deze zijde van het gebouw is bestemd voor horeca met onder andere een pizzeria, eethuis en broodjeszaak. Daarnaast is er ruimte voor een terras en meerdere ontmoetingsplekken.

Er is bewust gekozen voor een hoogwaardige afwerking. Dit zorgt ervoor dat het gebouw opvalt in de wijk, wat de functie ten goede komt. Dankzij de uitgekiende detaillering en planning weten we het budget goed in de hand te houden waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat hoogwaardig niet gelijk betekent dat het heel kostbaar is. Onze toppers op de bouwplaats zorgen ervoor dat het gebouw nu echt tot leven komt!

     

 

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00