Bedrijfspand Compusoft: van alle gemakken voorzien!

Geplaatst op in de categorie Overige, Projecten

Bedrijfspand Compusoft

De bouw van het nieuwe pand van Compusoft kan bijna beginnen! Bouwbedrijf Nieuwenhuis mag binnenkort de schop in de grond zetten, en daarmee zal de start van de bouw van het nieuwe pand een feit zijn. Een spannend proces voor de opdrachtgever, want een nieuw pand betekent een frisse wind voor de organisatie. Op het industrieterrein van Apeldoorn wordt het nieuwe pand van Compusoft gerealiseerd. Een mooie nieuwe stap voor een groeiend bedrijf!

Banner_compusoft

More, Faster, Easier

Compusoft ontwerpt software voor de badkamer- en keukenbranche. Hun slogan is: More, Faster, Easier. Dit wilden ze terugzien in het ontwerp. Een strak ontwerp van ruim 600m2 groot, wat volledig traditioneel gebouwd wordt. Dit betekent compleet gemetselde spouwmuren van kalkzandsteen aan de binnenkant en gebakken gevelstenen aan de buitenkant. We passen betonnen vloeren en dakvloeren toe, zodat een degelijk pand ontstaat, van alle gemakken voorzien.

Van alle gemakken voorzien

De ruime entree wordt voorzien van stucwerk in een kleur die past bij het unieke metselwerk. Ook van binnen is dit bedrijfspand van alle gemakken voorzien. Zo realiseren we diverse installaties, waaronder vloerverwarming, een luchtbehandelingsinstallatie en koeling van de kantoren voor de warme zomerdag. Zo creëren we een optimaal werkklimaat, waardoor het in het kantoorpand heerlijk toeven is.

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00