40 Jaar samen bouwen

Geplaatst op in de categorie In de media

Het aftellen is begonnen! Over precies 3 weken bestaat Nieuwenhuis Bouwbedrijf 40 jaar! Op 1 april vieren wij dat we als onderdeel van de Nieuwenhuis Groep veertig jaar “SAMEN BOUWEN” aan dromen. Deze mijlpaal is de rode draad voor een jubileumjaar vol inspirerende evenementen en interessante terugblikken. In veertig jaar hebben we als familiebedrijf tientallen utiliteitsprojecten gerealiseerd. Projecten van groot tot klein, waar we trots op zijn!

Dit jaar bestaan wij veertig jaar! In deze veertig jaar bouwen wij samen met ons moeder- en zusterbedrijven aan de dromen van onze opdrachtgevers. Bouwen zit dus in ons DNA: of het nu huizen of bedrijfsgebouwen zijn, wij werken elke dag met passie en vakmanschap om de dromen van onze opdrachtgevers te realiseren. Maar we bouwen ook aan onze eigen dromen.

SAMEN BOUWEN AAN DROMEN

Op 1 april 1980 startten de gebroeders Nieuwenhuis als zelfstandig makelaar. Het was hun droom om nieuwbouwwoningen voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom groeide het makelaarskantoor gedurende de jaren 80 uit naar een bouwbedrijf. In het begin was dit door een intensieve samenwerking met verschillende disciplines in de bouwwereld. Maar al snel werden alle onderdelen van de ontwikkeling en realisatie van een bouwproject in eigen huis gehaald.

Nieuwenhuis Bouwbedrijf is inmiddels veel meer dan alleen een bouwbedrijf. We verzorgen de gehele ontwikkeling, ontwerp, calculatie en dimensionering van een gebouw. Ook alle facetten die tijdens dit traject aan de orde komen, denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van de bouwvergunning.

Elke opdrachtgever, van particulier, gebruiker, exploitant en ontwikkelaar tot belegger, vastgoedhandelaar en huurder, is bij Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor (nieuw) bouwprojecten aan het juiste adres.

Het jubileumjaar wordt afgetrapt met de Open Dagen van SelektHuis. Twee keer per jaar organiseren zij deze dagen op onze hoofdvestiging in Rijssen om een kijkje in ons bedrijf te geven. Dit keer wordt er groots uitgepakt met een feestelijk tintje. Meer weten? Klik hier

Terug naar het nieuws overzicht

Vrijblijvende prijsindicatie

Op zoek naar een betrouwbare bouwer voor uw nieuwe ‘thuis’? Nieuwenhuis Bouwbedrijf is snel en efficiënt! Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel 0548 – 53 79 00